Jak poznat proruského agenta? Erárníka...

21. 06. 2021 17:40:33
Tak předně: Zpravidla to bývá bodrý srandák. Takový nečitelný, nejednoznačný typ člověka, který neví jakoby co chce. Domnívá se také mimo jiné například, že všechno na světě je erár. Dokonce i lidé, kterých je podle něho mnógo.

Nehledí na individuální rozdíly a člověk je proň pouhé číslo anebo trofej. V lepším případě. Jindy si zase plete lidi se sponzory, Erárník bychom mu také mohli přezdívat. Pozor- neplést s agrárníkem! I když...

Poslouchá a podporuje konspirační weby, může být tak zároveň i trollem z trolí farmy... Na youtube ve svém kanálu vlastní účet, kde odborně radí lidem z gauče, kde že mají hledat autentické informace, zatím však se jedná o pouhý seznam konspiračních webů.

Umí vést řeči. I cizí. Pije lihoviny přímo z lahve, nejčastěji vodku. Vždyť je to veselý mužik! Kromě nasávání tedy alkoholismu kouří cigarety či dýmku, podobně, jako to činil již první dělnický prezident Gottwald a nesvěřuje se s ničím osobním aby si příliš nezadal. Je nesmírně povrchní, ženy střídá jako ponožky..

Východní agent totiž falšuje historii, a to již od Náchoda! Nejen tu všeobecnou, kterou překrucuje tak jak se mu zlíbí, jak potřebuje, natahuje ji a zase smršťuje, jako pryž, ale i tu svou vlastní, osobní. Svoji historii padělá a předělává za chodu. Dokonce i na síti, ba, hlavně tam. Vlastní pár vzájemně si protiřečících účtů, což naprosto není důvěryhodné. Používá řadu pseudonymů. Několikrát nechá podvodně zmizet či zrušit svůj účet, aby jej později poskládal do líbivějšího světla, což vysvětluje i to, proč že má agentův účet jen mizivou historii a plytký obsah /většinou reklama, vtipy, či neosobní odkazy./ Fota mu chybí i dlouholetí přátelé, zkrátka všechny možné důkazy o historii jsou v tahu.

Když nakonec lži již nabydou příliš obludných rozměrů, je proň nejjednodušší celou dosavadní identitu nechat zmizet. Cíleně pracuje taktéž na identitě svého okolí, kterou manipuluje, modeluje a snaží se mlžit a stáčet pozornost jinam, zpravidla na banální a triviální problémy... Proruský konfident lže na veřejnosti, celé společnosti a samozřejmě i ve svém soukromí. Relativizuje svými slovy i činy. Nečiní, jen kecá. Někdy je spící ale když se probudí...

Používá většinou mobil značky Samsung. Jeho oblíbená taktika je ohřívání žáby, tedy prokazování opatrného zájmu vlažně, taktéž je mu vlastní prodlužování utrpení oddalováním akcí. Jindy u něho platí, že reaguje jen na dané podněty, veze se jako turista a sám je nečinný. Posléze jen kritizuje...

Agent nepěstuje přátelství dlouholetá, protože neustále někde těká a je to pro něho tudíž zbytečnou zátěží pamatovat si jména a obličeje. I nebezpečné, protože j zvyklý lehce prokluzovat. Pro agenta jste pouhé číslo na seznamu, které si odškrtne ihned po splnění úkolu. Úkol trvá nejčastěji deset měsíců...

Přisuzuje lidské vlastnosti strojům- například Auroře, či jiným podivným technickým záležitostem. Rád se pohybuje v Potěmkinových vesnicích a kulisách!

Agent Erárník bývá nasazen do akcí, kde doposud selhaly jiné prostředky běžné korupce či jiného odstranění nepohodlných občanských aktivistů- tedy vražda, vydírání přes rodinu, nabídka veledůležité funkce či lukrativního zaměstnání, ocenění z rukou proruské junty, či vyhazov z práce, trafika.

Jakožto po Viktoru Čističi musí být vše uklizeno a přehledné- zkrátka, s rekvizitami a kulisami nehýbat! Proč? Protože úzkostlivě nestřežený chaos mu narušuje jeho zuřivou agendu, tu věčnou katalogizaci, chaos totiž a v tom má tu potíž, nemá rytmus a to agenta mate a dohání k nepříčetnosti.

"Je-li nepořádek na stole odrazem nepořádku v mysli, co potom odráží prázdný stůl"? Albert Einstein

Dělá ukvapené závěry, bazíruje na zveřejnění nonsensu s jasným cílem zmatení nepřítele. Kdo je jeho nepřítel? EU, Západ, Amerika a všichni svobodomyslní občané a též- svobodné slovo i kniha. Má potřebu prodávat cizí knihovny. Zajímavé ovšem bezesporu je, že si ze všeho nejvíce přeje být všeobecně uznávaným snobem, chce být součástí mainstreemu. Což se mu nedaří.

Velice významně si protiřečí, ač sám uprchlíkem, chce uprchlíky stíhat anebo chcete-li, dá se to také označit rčením : Zloděj křičí chyťte zloděje. Nepamatuje si, co řekl před měsícem anebo o tom lavíruje.

Nevěří v Boha, protože striktně uznává prehistorii danou posledními pokusy a omyly vědců a mnohdy se to také pozná podle jeho sklonů k pedofilii... Desatero totiž neuznává, klidně porušuje hned několik bodů najednou. Zřejmě zažil špatné dětství, proto ztratil srdce, a tak ho spíše politujme.

Zásadně se nesvěřuje s pocity, zážitky, radostmi, s bolestí ale nejvíc ze všeho? Mlží o budoucnosti, protože potřebuje hrát na čas, lavírovat a zajišťovat si domnělé výhody, má zadní dvířka a shání veřejné mínění, dělá si prognózy, aby věděl co bude in a podle toho se později zařídí.

Erárník předstírá falešnou skromnost- místo elektrického vozíku se tak nechá vozit spoluobčanem na vozíku z druhé ruky, jen aby to vypadalo, že šetří státní kasu. Obklopuje se patolízaly a někdy už zkrátka nad situací ztratil náhled. Veškerá jeho snaha vede ke diskreditaci osoby, na niž je nasazen. Nepracuje, protože škodí, jeho hlavním zaměstnáním dne je ztěžovat a škodit druhým osobám nepřátelským utopii, kterou právě razí.

Takový agent z východu ovšem netuší, že tím ničí hlavně svoji duši, ale i svému širokému okolí, třeba i dětem což mu ovšem ve škole soudružky za sosáče zatajily. Erárníci jsou školeni jako přes kopírák- tykají každému, zásadně neužívají oslovení, prostě jste pro ně Ty. Ponižují. Bez karmy. Pokud jde o jejich prospěch, nemají skrupulí. Myslejí si, že mají imunitu a že jsou neodolatelní, rádi změní svoji image krátkým sestřihem, hlavně když hrozí prozrazení jejich pravé totožnosti. Mají velice krátkou paměť...

Autor: Dita Jarošová | pondělí 21.6.2021 17:40 | karma článku: 13.79 | přečteno: 551x

Další články blogera

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 8.37 | Přečteno: 249 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 313 | Diskuse

Dita Jarošová

Archa panenek...

Při rutinní selekci odpadků u kontajnerů mne jasksepatří zasáhly drsné záběry: vzhledem k povinnému sledování dětského pořadu Operace Jau mne šokoval pohled na otevřený kufr plný nahých tělíček panenek útlých těl, tak tenkých

2.3.2024 v 13:40 | Karma článku: 14.10 | Přečteno: 290 | Diskuse

Dita Jarošová

Cucáci

Vždycky jsem si říkala, jak se může poznat, když někdo se nachází ve věkovém období zvaném cucák. Kolem Valentýna mne však potkala zajímavá situace, od letoška jsem o hodně chytřejší, co se týče tohoto pozoruhodného označení...

20.2.2024 v 22:04 | Karma článku: 11.83 | Přečteno: 409 | Diskuse

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 8.39 | Přečteno: 249 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.60 | Přečteno: 313 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 18.06 | Přečteno: 346 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 560 Celková karma 10.90 Průměrná čtenost 386

Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...