Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J93a96r79a 15R87a50n43k

17. 2. 2018 1:38

Ono to muze mit dost duvodu, prave dnes, oznamil v USA dost vyznamny pan R. Rosenstein, ze se do Facebooku nabourali jiz v roce 2014 ochotni rusti botove (stalo to urcite dost rublu) i do Twiitru, takze ted opet jednaji s FB a ostatnimi, jak tomu v 2018 zabranit, zvlaste, kdyz se tak deje i v evropskych zemich.....

0 0
možnosti
Foto

Pěkné přirovnání s tím cedníkem... Každý ovšem cedí jinak a někdo hodně a jiný málo... Máme ovšem možnost kontroly, čím se ovlivnit necháme...R^!!

0 0
možnosti
Foto

Každý, kdo si něco na internetu přečte, měl by mít (a zvláště pak pokud se tam sám na těch "sociálních sítích" aktivně pohybuje) svoje zvláštní síto neboli ceďák a všechny do sebe nalité a nasypané informace si potom pěkně přesát, přecedit a přefiltrovat.;-)

1 0
možnosti
Foto

Určitě, souhlasím, ale potencionální nebezpečí číhá dnes i jinde napříč sítí, i v jiných médiích... Jim C. ukázal asi krajní řešení, jak z toho, minimálně upozornil na vážnost situace...

0 0
možnosti
Foto

Tzv. "sociální sítě" mají v sobě založené výrazné prvky rizika a jsou samy o sobě nebezpečné. Tak by je měli všichni jejich uživatelé vnímat.

3 0
možnosti

J52a16r93a 78R49a40n35k

17. 2. 2018 1:41

Assange by mohl povidat, zkuste dat na google v anglictine jeho jmeno

0 0
možnosti
Foto

R^ Díky za názor! No, asi podobně jako magnetová hora, vtahuje to každého, kdo se nedrží... Bod zlomu nastane, až člověk bude za svůj jiný názor pronásledován. Také zastírací momenty zabírají skvěle- náhradní události, zveličování určitých zpráv... Přeji pevné nervy ...!

0 0
možnosti

R^

Není to pouhá virtuální hra! Zvláště v době hybridní války, kdy tu funguje téměř padesát desinformačních serverů a kdy denně mi chodí do pošty až deset desinformačních mailů denně! Nejméně jedna třetina našich občanů již žije v této bublině uzavřené desinformačními servery a nepřijímá zprávy ze solidních zdrojů, protože důvěřuje jen těm hecujícím lžím a pravda je už nezajímá. Mám obavu, že tato bublina se neustále rozrůstá, bezmyšlenkovitě přijímá dehonestaci našich politiků, dehonestaci nejlepších evropských politiků, dehonestaci Evropské unie a NATO.

Proto je tolik nebezpečné dnes, v době sílících desinformací, usilovat o všeobecné referendum, když pomalu již většina z nás nedokáže odlišit pravdu o lži!

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články