Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Americ. historik Timothy Snyder při své rekapitulaci V. Havla jako prezidenta hezky ukázal, že na této pozici by měl být jedinec dostatečně vzdělaný pro výkon této funkce, tedy pro oblast spravování státu, vyvažování či doplňování parlamentuá, pro zahr. politiku atd. - a u nás je takovým nejlépe připraveným Pavel Fischer, býv. velvyslanec. Nestačí jen umět hezky psát.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor, jistě také skvělý kandidát, leč prezident by měl mít i charisma, něco navíc, perličku na dně V Erik to má !

0 0
možnosti
Foto

Jde mi pane Jiří hlavně o takového kandidáta, ke kterému se dá shlížet, nelže, zná realisticky zákulisí politiky a není placen rudým velkým bratrem. Za sosáče jsme si takových panáků papalášů snad hojně užili dosytosti.

0 0
možnosti
JC

J70i93r61i 44C21e38e

22. 10. 2019 17:15

Milá Dito, obdivuji jemnou ironii a rafinovanou hru vašich slov. Hyperbolu ovládáte natolik mistrovsky, že by Vám mohl závidět i Stephen Leacock. Credo quia absurdum.

0 0
možnosti
JC

J54i10r93i 47C93e48e

22. 10. 2019 15:56

Ono té oligarchizace politiky není málo? Vám nestačilo, že Bakala měl svého premiéra?

Žeryk patří do boudy, ne na hrad...

1 0
možnosti
Foto

Napsala jsem svůj názor, nikomu nic nevnucuji, zajisté také máte v rukávu svého kandidáta, tak o něm zde na blog napište !

0 0
možnosti
LB

Paní Jarošová, asi mi to nebudete věřit, ale už dřív mě napadlo to samé. Erik Tabery by byl určitě skvělým prezidentem. R^V

2 2
možnosti
Foto

Paní Leono, děkuji, jsem ráda, že má více lidí stejný názor a jsou jim naprosto cizí moresy nynějších velitelů...R^

0 0
možnosti

Doufám, že neučíte někde na Jarově nebo v okolí. Takhle zabedněnou pedagožku aby člověk pohledal.

6 5
možnosti
Foto

Samozřejmě vám to může být jedno, to víte, "zabedněnost" mi vlili v Litomyšli, městě, kde ROZHODNĚ nevládne sekta DA.

0 0
možnosti
JH

J94a84k66u57b 49H89o50z25a

17. 10. 2019 7:56

To je přímo genitální... pardon překlep, mělo být geniální... nápad. V tom případě by měl kandidát zeman v2.0 zvolení jisté.

1 0
možnosti
Foto

Však není jisté, zda se pán s rudými trenýrky ve zdraví dožije dalšího období, měl by zvážit, zda jeho přínos spíše nepřevyšuje starost o péči o jeho osobu...

0 1
možnosti
AK

Doporučoval bych pro příště uvádět že se jednalo o ironii.

Jinak se může stát, že si někteří budou myslet, že byl myšlen vážně...

9 0
možnosti
Foto

Článek samozřejmě vážně myšlen je, mě je naprosto jedno, kdo je zrovna vaším kandidátem pane Kounovský a mohu tedy zatím svobodně napsat svůj názor. Parodiemi na téma státnost se již projevuje v republice dost lidí, někteří z nich jsou byznysmani a chtějí si dokázat, že vládnou intelektuálními vlastnostmi a neumí přitom například ani skloňovat. Stát je společnost lidí a ne výrobní linka.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, a karmuji :-) ... a ano, bohužel je to tak, jak už zmínili mnozí z diskutujících, totiž že v naší současnosti, lidé jako pan Tabery, opravdu nemají velké šance. A je otázka, zda-li by pan Tabery o to vůbec stál. Ale jako příklad, toho jaké vlastnosti a schopnosti by měl případný kandidát mít, velmi výstižné. Pěkné dny, Dito. ;-)R^R^

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Karle, děkuji za post a karmu! Přála bych si,aby se prezidentskému místu vrátila důstojnost, která tam patří v první řadě. Nyní tam vládne parodie všeho státnického. Dost možná už nám zase vládne někdo jiný odjinud ...rovněž přeji pěkné dny a dobrou náladu... R^V

2 0
možnosti
JB

Jste břídilové, já bych rovnou navrhl pana Bakalu.

0 4
možnosti
Foto

Pan Bakala není intelektuál, děkuji vám za váš názor.

1 0
možnosti

Byl jsem dva roky předplatitelem (2015, 2016) RESPEKTu. Právě pro názory Erika T., největšího sluníčkáře a pražského kavárníka, jsem předplatné zrušil. Erik by k nám pustil stejné hordy, tak jako Anděla Merkelová do Němec.

9 4
možnosti
Foto

Právě proto ale vyhrávají populisté, kteří těží cíleně ze strachu ̈(nejen toho vašeho) z uprchlíků. Proto je zde takový nárůst extremistických a xenofobních skupin, kterých nynější vláda bohužel používá jakožto nebezpečnou berličku. Strach nám hlásá nevkusně opevněný hrad a také vznik pofiderních domobran, lehce zneužitelných.Potřebujeme oporu a ne strašáky, ti patří do zelí. Nemyslím si, že by sem pan Tabery uprchlíky přímo zval, možná vycházíte z dojmu, že není jaksi radikální. Paní Čaputová nikoho nezve, také se ale chová důstojna svého úřadu... Je snad zločin mít v dnešní době humanistické ideály?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS