Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné, ale lze pouze doufat, že někdo použije Vašich znalostí a schopností dělat propagandu k dělání propagandy.

A tím Ádem to nebylo tak jednoduché. Prostě pouze jeho zrno zapadlo do úrodné půdy, a proto mu pšenka tak mohla kvést.

0 0
možnosti
Foto

Ano, pane Jiří, jistě, zrno fašismu padlo do úrodné brázdy nacionalismu, předpřipraveného krizí. Nebylo zřejmě potom až tak těžké pro vedoucího propagandy z prapodivné asexuální figury vykřesat obávaného nelidského vůdce, kreaturu, která řídila továrny jako firmu na smrt. Bylo tam tehdy heslo, že práce osvobozuje. Kolektivní workoholismus zkrátka vede nezbytně k úpadku, ztrátě lidství a robotické mašinérii končící otupěním a nakonec smrtí.

0 0
možnosti
Foto

Propagandu Babišovi dělají tzv. demokratické strany.

1 0
možnosti
Foto

To si vůbec nemyslím, demokratické stany se spíše po střetech s bizarní rétorikou sekty DA maximálně mobilizují, ačkoliv a navzdory tomu, že nejsou placeni a protežováni Kremlem, jako větší či menší oligarchové, kteří naši zemi všemožně okupují svými velkými střety zájmů na vrcholné politické ale i lokální úrovni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,55
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články