Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někdy je dobré se po delší době vrátit k tématu "po.vinného rouš.kování" a podle statistik porovnávat, argumentovat a faulovat nejen ve veřejném prostoru, ale v soukromí svého přesvědčení či názoru.

Nejen v této diskuzi se nejeden z nás dopustí omylu, což je nejen lidské, ale i logické. Opíraje se o statistiky jejichž relevantnost a manipulace je evidentní, snažíme se od počítačů, tabletů, čteček a především mobilů vytáhnout z nich objektivní informace, a pak s nimi vyrazit do osobního boje a džihádu k uhádání se navzájem, případně k uhádnutí - quo vadis lidstvo?

Zkusím na to reagovat vlastním článkem a vám všem, kterým stálo za to reagovat, či zvýšit karmu Ditě Jarošové - DĚKUJI - neboť z diskuze se vždy stává stopa demokracie, která nám dává pocit, odpovědi a někdy až jistotu, že jdeme společně, správným směrem a k poznání - že není nic ztraceno - dokud spolu hovoříme se vzá..jemným respektem ... dokud se zpívá, ještě se neumřelo.

0 0
možnosti

je fajn, že v této strastiplné době mají ještě někteří náladu na humoristickou tvorbu

3 1
možnosti
Foto

Paní autorka se snaží zaníceně a černobíle analyzovat pandemii koronaviru hlavně tak nějak..z politického hlediska. Orouškované údajně despotické Východní kolonie a ten jedině správný demokratický Západ ke kterému přece všichni tak radostně vzhlížíme, že? Mimochodem koloniální minulost má za sebou právě on.

Stačí jediný pohled na mapu rozšíření pandemie koronaviru se světlými a disciplinovanými státy Východu a hrozivě potemnělými zeměmi Západu a je jasné, že autorka je tentokrát... zcela mimo.

6 5
možnosti
Foto

Který stát nejedná při poskytování pomocí účelově, a tedy i propagandisticky?

1 0
možnosti

Tohle je strašný blábol, dočíst to do konce bylo utrpení. Jarošová už to nehul!;-O

8 4
možnosti
Foto

To je vaše věc, však můžete napsat svůj článek o dané věci. Předpokládám, že jste svazák, dle vašeho tykání, čest práci, pozdravujte súdruhy !

3 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, také je však třeba uvažovat logicky a popřípadě se ozvat, pokud má člověk o podivných nařízeních pochybnosti, to je v demokratické společnosti zkrátka normální a běžné.R^

2 0
možnosti
Foto

Současný stav se může odrazit i na psychickém zdraví obyvatel, je třeba provádět duševní hygienu a nevyšilovat

1 2
možnosti

K nám se někdo chystá? Pokud jde o roušky, doporučuji porovnat počty mrtvých na milion obyvatel v zemích kde je nosí a kde ne:

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

7 1
možnosti
Foto

Je statisticky dokázáno, že slunce někdy svítí a někdy zase ne... Když bude plošné promořování, je možné, že k nám povolají nežádoucí "zachránce"...

0 4
možnosti

Rouškami se bezhlavě zahalují spíše země bývalého východního bloku a já se obávám, že účelově.

Zdroj: https://ditajarosova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749571

a jaký je, prosím, ten účel ?:-)

8 0
možnosti
Foto

Na Západě od nás nejsou striktně orouškováni všichni občané, nepropadají té naší účelové hysterii. Nařízení naší vlády je tudíž v demokratických zemích ojedinělé. Na východě naproti tomu jsou všichni občané do jednoho omotáni, což je minimálně pozoruhodné, spíše to však zavání plošným zaváděním náhubků.

4 2
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články