Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji Vám Petře za příspěvek, vidíte stejně jako já spojitost se 40 léty nechvalně proslulými a jejich bizarními půtkami a nedůstojnými šarvátkami propagandistických novin. R^

0 0
možnosti
PB

Diskuze ukazuje, jak jsou vládní lokajové z řad voličů podráždění už jenom malým srocením lidí, kteří odmítají provolávat slávu straně a deklarovat tak sepětí dělníků, rolníků a inteligence v jednu pevnou, národní frontu. Vadí už i pouhé položení otázky. Hodně to připomíná titulky z Rudého práva typu: Jak to pan Kostrhun myslel? (na jeho článek v MS o nekvalitě socialistických potravin, mnoho výtisků zabaveno StB rovnou v PNS).

1 1
možnosti
Foto

Váš příspěvek ukazuje Vaši vlastní omezenost, která Vám nedovoluje nahlížet problém z více úhlů.

1 1
možnosti
PB

R^ výborně, karma.

1 1
možnosti
Foto

I92v27a51n 75M76a37r57e23k

30. 4. 2020 15:33

. . . . .A ještě se tím i chlubíte? ;-( Rv

3 0
možnosti
PB

?? copak se vám tom nelíbí? Že lidé nejsou ovce?

1 0
možnosti
Foto

Pakliže bychom mávali rudými vlajkami, zcela jistě by se lekl a prchl by, že není až tak nakažlivý. Infantilní je sedět bezmocně doma a čekat na to, až nám vláda sežene kvalitní roušky!

1 2
možnosti
JS

Mávání vlajkami (a je úplně jedno, jakou mají barvu) proti koronaviru prostě neúčinkuje. Neúčinkují proti němu ani transparenty, ani demonstrace, ani politické proklamace, ani hloupé otázky. Někteří lidé si ale zřejmě myslí opak.

K tomu, abyste vytvořila účinnou bariéru proti šíření kapének z Vašich dýchacích cest, stačí obyčejný šátek.

Sedět bezmocně doma a na něco čekat – to je opravdu infantilní, vždcky to infantilní bylo a vždycky to infantilní bude. Tvořiví lidé si dokázali poradit. Tím děkuji všem, kteří nebyli infantilní a ušili roušky i pro ostatní.

6 0
možnosti
JS

Jo, jo. Jakmile koronavirus uvidí, jak na něj máváme modrými vlajkami se zlatými hvězdičkami, sundaváme roušky, pokládáme infantilní otázky (proč nemůžu do školy?) a shlukujeme se na Letné, tak se lekne a uteče.

3 0
možnosti
Foto

ANO, vir se lekne nejspíš srpů a kladiv ve frontě v Hornbachu, že?

0 0
možnosti
Foto

Pyl většinou bývá povětšinou žlutý, což je nyní hojně vidět na usazeném prachu aut. Když zafouká vítr, pyl se nese i mnoho kilometrů, větší vítr k nám například může unést i drobný písek z pouště, která se nachází dokonce na jiném kontinentě. Pozitivní je, že konečně zapršelo a byl smyt. :-)

0 1
možnosti
AN

A45l24e90š 73N51o42v29á67k

30. 4. 2020 14:11

"...všudypřítomný pyl nejen z velkého množství žlutých polí byl smyt..."

...

velmi důmyslně skrytá narážka na řepková pole...těch ale asi kolem Letné moc nebude...? :-)

2 0
možnosti
Foto

Asi si myslí, že žlutý pyl pochází pouze ze žlutě kvetoucích kytek, možná dokonce jen z řepky.

2 0
možnosti
Foto

J82o46s42e20f 32B13á30r80t19a

30. 4. 2020 13:45

Fakt inteligentní otázky, jak bych slyšel opozici v parlamentu.

4 1
možnosti
Foto

Pokládání otázek je výsadou demokratické společnosti. Možná, že se měli občané telefonicky přímo zeptat crime ministra, jaké nejsou dostatečně hloupé. Na které otázky by byl vlastně schopen odpovědět a usnadnili by mu tak jeho předvolební prezidentskou kampaň?

1 2
možnosti
Foto

Zrovna včerejší procházka je z těch, na které bych asi nešel, ač jinak si výlety do Prahy dělám rád, ale díky za zprostředkování :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články