Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Generál Pavel prokázal odvahu v boji, když se svými vojáky zachránil z obklíčení francouzské kolegy. Ve struktuře NATO se dostal na druhý nejvyšší možný post. To svědčí nejen o jeho schopnostech, ale i o tom, že musel být řádně prověřen. Já preferuji jiného kandidáta, ale nemyslím si, že by měl být generál Pavel předmětem nějakého vysmívání. Na panu Středulovi je toho ke kritizování hodně, ale vozit se zrovna na jeho příjmení, to je taky dost trapné.

7 1
možnosti
Foto

I tady ale platí "nomen omen". Odbory - pomocná ruka KSČ. Jména někdy řeknou hodně, viz skalní Skála.

Zkoumejme, jak by si každý z kandidátů poradil s dnešní hradní smečkou a dalším "fraucimórem". A zda bude jen kladečem věnců, nebo dokáže být důstojným etalonem morálky.

7 0
možnosti
MB

V Berně, je akce Stoka dořešena - soud shledal podvodníky. Nedovedu si představit, co by se dělo? Kdyby Hnutí ANO - nebylo protikorupční. Faltýnkův Zápisník a machinace Velekněze Bureše. Dnes, zablokovaná PS, aby nebyl ve střetu zájmů! Tak ještě zbývá ten Hrad,. Celoživotní imunita. ANO, to se vyplatí. Neuvěřitelně účelová Sekta majitele ...:-)

6 0
možnosti
Foto

Prý se chce přidat ještě jeden generál, kterému přeskočilo a začal sloužit krpatému Japončíkovi.

A na potvoru i tento generál je kariérní komunista.

4 0
možnosti
SL

A poloviční pitomec by to nevzal ? ;-D;-D;-D;-D;-D

Toho snad ani komunisti do svých řad nechtěli (on možná ANO) ;-(.

2 1
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články