Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komise jsou podle mě komančský přežitek rádoby důležitých byrokratů. R^

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vůz se dal do pohybu ...;-)R^V

1 0
možnosti

Přesto nám zemanovci, babišovci, klausovci a komunisti lžou, že tito protestující lidé sem byli pokomunisticku nahnáni, svezeni, zaplaceni... Kým? Snad západní prohnilou buržoasií, soudruzi? Proč nedůvěřujete svým občanům?

Vše je mnohem prostší: Občanská společnost, které se tolik bojíte, konečně zdvihá hlavu na obranu skutečné svobody a skutečné demokracie!

:-)

4 1
možnosti
DH

D84a72v38i14d 26H19o73r91á95k

26. 6. 2019 11:24

Bohumíre, ještě, že tu všude v každé diskusi máme Tebe, kterým sem, podobně jako do té oblíbené hospůdky, kterou tak rád navštěvuješ a nám pak popisuješ, přinášíš svá nekonečná moudra a agitaci.

Mnohokráte Ti (jistě všichni právě přítomní) děkujeme.

...co bychom si počali Tebe nemít, snad ani nevím,

0 3
možnosti

Bárto, Bárto! Jde o neuvěřitelnou, klasicky komunistickou propagandu! Rv!!:-)

2 1
možnosti
MB

Zeman v roce 2011 prohlásil:

„Zastávám názor, že člověk, který působí v politice, má-li být dlouhodobě úspěšný, musí splňovat tři základní kritéria. Za první nesmí krást, za druhé nesmí podrážet a za třetí musí dodržovat uzavřené dohody.“ A jako konkrétní příklad uvedl právě podepsanou dohodu o Unipetrolu, kterou AB nedodržel. „To je pro mě dostatečný důvod nevěrohodnosti pana AB, nehledě na další různá podezření, která se doufám, časem prošetří.“

Pak se pokračuje tím obvyklým - "Milý Andreji, přeji ti a tvé vládě, všechno dobré" - Rytířové, už je zde - Přilétli jako Motýle = Smát se - Plakat ? ... :-)

5 0
možnosti
MR

Otázka je kdo a co pracuje z touto důvěryhodností, jaké má možnosti. Jaká zde byla situace v roce 2011 a dříve, co se zde dělo, co se stalo s Nečasovou vládou, co se stalo s politickou obrodou tuším v roce 2010, kdy zde byly nové strany, hnutí a lidé, třeba VV, Peake a R. John byl ministrem vnitra ... Zde taky řádil agent Šuman, mediální lynče, policie a u Nečase výměna státních zástupců, policejních ředitelů ... Zde zasahovalo mocenské prostředí ODS a ČSSD a to na kytičky a ideály není. Co se dělo v Sobotkově vládě, policejní reforma, demise Sobotky. Jak rozhodly poslední volby, to byla patová situace a výsledek sňatek z rozumu a koaliční smlouva ... Jinak řečeno každý může hrát takovou hru na kterou má prostor a možnosti ... Proč tedy neodstoupí ČSSD, když to vidí ... Kdo nezná minulost tak ji bude opakovat ... Je potřeba se poučit a hledat řešení. Proč v tak skvělé době, třeba Minář nevytvoří komunikační platformu, kde by se mohly diskutovat a řešit témata, jež pořád vedou naši demokracii do stavu ve kterém zde je a proč nikdo moudrý a zkušený nechce jít do politiky a zničit si život a život rodiny, podobně jako Nečas, Parkanová, Jourová ... My prostě máme jen velké oči ...

0 0
možnosti
Foto

To je ta Masarykova : Není lásky bez důvěry. Ani vlády. Motýle jsou zde, máme totiž špatné silnice ... R^

2 0
možnosti
MR

Zde mně napadla jiná myšlenka, každá doba potřebuje určitou vládu a politiku. Dnes je zde souhra několika konstelací jež nám umožňují růžověji se dívat na svět a i vlastně se odklánět od reality, jež nás čeká hned za rohem. Je to doba mladé generace a ideálů jež vyrostla v příznivých a přejících podmínkách. Jaká je realita hned za rohem ... Hospodářský útlum a opětovné utahování opasků..., dále může zasáhnout samo slunce a vypnout nám elektřinu a vlastně současnou civilizaci na mnoho let a nebo nás vrátit do středověku, může zasáhnout tak jako mnohokrát v dějinách sama planeta a vytvořit sopečnou zimu na mnoho let ... Dnešní doba vlastně post Evropského Jara, tedy chce vládu a společnost na vysokých ideálech,otázka je jestli tato vláda a ideály zajistí to co nás čeká a budeme řešit a zde to bude hodně drsné ... Otázka je jestli sama planeta, slunce, příroda tyto vysoké a duchovní ideály podporuje ... Společnost zde není pro jednu či dvě generace, ale společnost a její správa má dbát na to, že je vlastně množina celkem rozdílných generací,jejíž myšlení a chování vytvářela jejich doba a s tím je potřeba pracovat a vytvářet prostředí pro jejich samostatnost a určitou podporu když ji budou potřebovat.Společnost zde není několik a na několik let a není v inkubátoru našeho světa, tedy nemůže se vyhnout tomu co nás čeká za rohem ... Je na to připravená ?

1 1
možnosti
Foto

Tak rozhodně nová generace myslí ekologičtěji než ty předešlé, v tom vidím její velký přínos. Přející podmínky znamenají, že si navíc tolik nezávidí jako dříve, když byly prázdné obchody. Opasky bych raději nechala u Klausů v kuchyni. Společnost se kulturně probudila, její obroda nastartovala, navíc jdeme příkladem Polsku, Madˇarsku a celému světu. Musíme vymýtit věčný strach, kterým nás chtějí bolševníci manipulovat !

4 1
možnosti
PB

Paní Dito, musíte rozkliknout to okýnko "reagovat" pod příspěvkem, které se vám objeví po přejetí kurzorem přes příspěvek. Pak bude trefa dokonalá ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,21
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články