Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^

Mimo jiné taky moc fajn parafráze na známou píseň (...)

4 0
možnosti
Foto

ANO, dííky, co chtějí vědí vo člověku haleluja, mají na to kartotéku !

1 0
možnosti
JF

Exkolega exesenbák říkával "StBák všude bráchu má!" ;-)

5 0
možnosti
JP

J57a56n 32P95a53v70l87í90k

29. 1. 2020 10:46

Výborné, karma!

4 0
možnosti
JK

Opravdu zajímavá forma, je za tím vidět skvělá příprava, vyspělá slovní zásoba, ale zaujalo mě, že díky jasné linii je z celkového chaosu slov cítit promyšlený cíl.

Celé mi to připomíná nové politické pořady v některých TV "Politik one man show". V takovém pořadu politik vysype v podobném chaosu spoustu slov, těká z tématu na téma a snaží se vše chudákovi moderátorovi znepříjemnit. Zajímavé je, že na ČT je moderátor tvrdě konfrontační vůči komukoliv, kdo tam zrovna sedí (Interview ČT24). Na jiných TV si politik prostě odkecá připravenou záplavu nesourodých informací tak, že cílem není něco konkétního sdělit, jen to má vyznít tak, že se dotyčný ve všem perfektně vyzná, na všem maká a jedině s ním to bude v budoucnu všechno bez chybičky. Moderátor je tam jen statista do počtu a pokud má v sobě aspoň kousek skutečného novináře, tak by se nejradši picnul do hlavy, jenže evidentně je to koncepčně připraveno jako reklamní blok pro vybrané strany. Je jasné, že tato forma politické reklamy taky zabírá, hlavně tam, kde divák formu neprokoukl a mylně se domnívá, že jde o debatu.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Jiří za skvělý a vyčerpávající příspěvek, hned mi byla zvednuta nálada, chaos slov mám vskutku ráda, neboť pak nehrozí používání nebo nadužívání frází. Fráze zabíjejí ve skutečnosti demokracii zdaleka nejvíce, protože se kolikrát na ně nedá smysluplně odpovědět a jsou zhusta mlety dokola jako na kávomlýnku a do bezvědomí... Jinak nemám ten všeobecně povznášející pocit ze slova makat, navíc ten výraz je mnohoznačný a to si pan z kůru jaksi neuvědomuje, že by neměl makat na cizí majetky. Přeji každopádně pěkný večer! Halellujah :-)

0 0
možnosti
JN

Co hulíte? To musí být fakt síla.....

4 5
možnosti
Foto

Tak normálně jako každý, inhaluji řepku... :-)R^

0 0
možnosti
ND

Když blbost rozkvetla...

2 4
možnosti
Foto

Květin není nikdy dost, blbost je poslouchat estébáka a mafiána.R^

0 0
možnosti

Když se vrátíme o čtyřicet let, pak porozumíme! :-)

1 0
možnosti
DH

D51a60v34i46d 89H30o60r54á28k

28. 1. 2020 23:51

Skutečně blbost jak vyšitá.

7 4
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články