Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji Vám Petře za povzbuzení, asi právě proto jsem je začala kdysi i psát, po přečtení několika zdejších příspěvků mi bylo dost smutno! Přeji šťastný pátek :-)R^

0 0
možnosti

P36e23t36r 35B66u85r45i88a74n

21. 5. 2020 23:38

Píšete dlouhodobě výborné blogy. Udivuje mne ten malý zájem. Lidé nejsou naastaveni sami přemýšlet. Raději karmují někoho, kdo řve, lže a vykřikuje něco co chtějí sami slyšet, byť by to bylo i lživé.

1 0
možnosti

A myslíte si, že kdyby se přednostně otevřely chrámy ducha, že ofčan nasytí svého ducha a bohorovně bude vyčkávat až se otevřou chrámy jidla? ;-)

Kdepak, tři dny bez jídla ..a změní se vám v lítou bestii, která vezme útokem jak chrámy jídla, tak chrámy různého harampádí i chrámy ducha. Pak poznáte pravou podstatu lidského bytí, skutečné hodnoty a jejich hierarchii.. Tři dny bez jídla a přetvářka jde stranou, fasáda "lepšolidí" rázem opadne, člověk se vrátí ke své podstatě, k přírodě, jejím zákonům, zdravým instinktům a pudům ..a všemu tomu, co lidstvu umožnilo přežít a ovládnout planetu jako pán tvorstva.

Je to velká síla, a ten, kdo chce lidi vést jí musí rozumět ..vědět, co lidi chtějí slyšet (stavět jim ty chrámy ducha) ale především dobře vědět, co skutečně potřebují (zajistit dostatečně plné chrámy jídla) ..a umět s tím zacházet;-)

0 0
možnosti
Foto

Záleží bytost od bytosti, nevím nakolik jsou pudy zdravé, snad modlitebny nejsou menší a nebezpečnější než hornbachy, mohlo to být otevřeno klidně i najednou, netvrdím, že přednostně. Načež nám bylo zároveň sděleno, že cituji "máme nakupovat hezky česky..." Znamená to snad, že máme stát hezky ofčansky socialisticky česky ve frontách na babišovo dobrote !?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS