Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A není populista jenom člověk co vlastně naslouchá hlasu lidu (Vox populi) a dělá to co má lid na srdci a tedy to co se po něm chce ? Opakem je pohrdání lidem (Qui despicit populum ) protože lid je intelektuální elitou považován za hloupý a nevzdělaný a sám neví co je pro něj dobré. V korporátním bychom řekli že populista je zákaznicky orientovaný a dostal by za to pochvalu. Ale chápu že řídit stát jako firmu je už trochu "opotřebovaný" výrok nicméně to doplňuje celkový kontext kdo a proč je populista.

0 1
možnosti
Foto

Populista je poplatný veřejnému mínění, měli jsme tu i proto tzv. Prognostický úřad, ze kterého vzešli dva méně oblíbení prezidenti...

0 0
možnosti

Fakts? Dep? Fakt si myslíte že země se dělí na jedné straně na kmotry, mafiány, populisty, podvodníky a na druhé jsou "demokrati"?

1 1
možnosti
Foto

Na druhé straně jsou lidi, kteří s tím nemají nic společného.

0 0
možnosti

P90e87t46r 28L40o28r74e85n58c

22. 1. 2023 14:39

Bude to ještě d l o u h ý týden.:-/

Musel to být sadista, kdo se nám zle pomstil, když stanovil, že mezi prvním a druhým kolem musí být dva týdny jedovaté superšpíny.

1 0
možnosti
Foto

Pravé charaktery se za pár dní neprojeví. Delší kvašení je potřeba, byť unikající zplodiny poněkud silně zapáchají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články