Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kéž by čeští občané dostali rozum a nevolili lháře, zloděje, mstivé papaláše! Kéž by se nenechali ovládat proruskými desinformačními servery a šiřiteli těchto hoaxů a fake news! Svobodomyslní demokraté budou muset vyvinout veliké úsilí, aby mohl zvítězit rozum!

:-)

5 1
možnosti
JD

Velká karma! Snad už se jich brzy zbavíme.

4 3
možnosti
AT

Čas přináší i předvádí své kouzlo spravedlnosti, svého všeho zlého v zapomnění a očisty.

0 1
možnosti
ZZ

Máte vůbec rozum ?

:-P:-P:-P

1 6
možnosti
Foto

Výhodou demokracie bezesporu je svobodné vyjadřování názoru, které prozatím není na rozdíl od zpěvu a sáňkování vašimi domnělými rozumnými zakázáno.

2 0
možnosti
Foto

Hloupé a žlučovité výlevy psychicky labilních jedinců, zejméína z tuv. opozice, jsou součástí veřejného prostoru a diskuse s nimi k demokracii patří. Je dobré, že oba dva čeští top vrcholní a respektovaní představitelé jsou schopni tyto nicneřešící a nekončící diskuse absolvovat, a ustát s ledovým klidem, šarmem a beze ztráty kytičky. Slyšet kritiku od lidí, kteří by sami nebyli schopni ničeho, ale kritizují vše, je fatálně otřesné, ale dospělí lidé ve vrcholných funkcích jsou schopní a odolní, proto byli demokraticky zvoleni R^

2 8
možnosti
Foto

Co si pane Macek představujete pod pojmem šarm? Sprosté nadávky, aroganci a nenahraditelnou nadutost, vrávorání nad korunovačními klenoty či snad styl oblékání našich vrcholných entit ? /kšiltovka je jen jejich adekvátní korunou/ Jakožto dospělé občany vnímáte pouze seniory?

2 0
možnosti
Foto

Zdravím a děkuji Karle :) R^

0 0
možnosti
Foto

:-)Některé způsoby řízení firem se bez poskoků a udavačů neobejdou.

S řízením (řícením) Czech&company je to zatím právě tak.

4 0
možnosti
Foto

Český stát není firma, i když by si to jistě pan Bureš přál. Zatím však funguje spíše jako aparát Stb.

2 0
možnosti
JN

J83o46s80e64f 94N60i62k92l

10. 1. 2021 13:23

Rvmáte bujnou fantazii

5 3
možnosti
Foto

Kéž by, každý si může nakonec úsudek vytvořit sám. Někdy si stačí jen všímat co se kolem děje a napsat jakýsi souhrn událostí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,55
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články