Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Má to celé jen malou chybku na kráse. Řečníci, kteří tam tak plameně informovali, činili tak poněkud zavádějícím způsobem, nebo vysloveně lhali. Zde jsou informace z druhé strany: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Smoljaku-Hilsere-Drahosi-jste-profesionalni-lhari-Co-si-o-sobe-chlapce-myslis-Xaver-zapnul-kameru-a-rozebral-vsechny-jejich-nesmysly-644342

12 1
možnosti
LB

Řečníci, které kritizujete, vystoupili pod svým jménem. Článek z PL, na který jste sem dal link, je anonymní, nebo vy víte, kdo je jeho autorem?

Parlamentní listy - to je fakt žurnalistika par excellence!

4 3
možnosti
Foto

Ti, které Česká televize podporuje se bojí, že by tomu mohlo být jinak a požadují, aby tomu tak bylo i nadále Rv

18 1
možnosti
Foto

Píšete o sobě, že máte smysl pro humor. Takže pokud by vaše „intelektuální rozjímání“ bylo míněno ironicky, tak bych se stal vaším obdivovatelem. Já se ale obávám, že to myslíte „smrtelně vážně“, což je ovšem „intelektuální desater“, hraničící s nevědomostí.

13 1
možnosti
Foto

Složení Sněmovny je výrazem většinové vůle voličů. Složení Rady je výrazem většinového složení Sněmovny.

Pokud toto někdo nerespektuje, tak se ocitá hodně tenkém ledě, kdy vůle menšiny má platit více než vůle většiny.

12 1
možnosti
Foto

V Německu 30. let také zvítězila taková ta "většina". V demokracii platí právo diskuze a kritiky, nikoli jednotný názor. Zatím ještě ANO nemá pokud vím vedoucí úlohu.

0 0
možnosti
Foto

To máme bránit ČT před demonstranty? To považujete občany jako takové hazardéry?

0 0
možnosti
Foto

Mírumilovná demonstrace je výsadním právem demokratického státu, domobrana povolena pokud vím dosud nebyla. Šlo o upozornění nebezpečí, kterému ČT čelí... Nebyly to ruské tanky se střílnami.

0 0
možnosti
AN

A74l62e56š 24N78o30v77á50k

18. 11. 2020 6:45

Nezávislost ČT se nemusí zachraňovat ale vyžadovat.

12 0
možnosti
PK

Čt a veřejnoprávní TV? To je fakt dobrý žert:-);-D

10 0
možnosti
Foto

Tak Vy to máte třeba jinak, možná za veřejnoprávní považujete jiné médium. Třeba Čau ryby.

0 0
možnosti
JH

Dojímavé čtení. Tahle ČT, plná cinklých politických propagandistů, je "nezávislá" tak akorát na těch, kteří ji ze zákona musejí každý měsíc posílat koncesionářské poplatky:-)

Tu jejich Českou televizi si vzít nedáme!:-)

19 2
možnosti
DR

Přesně. Tu "objektivnost a nestrannost" současné ČT vidí snad každý kdo ji vidět opravdu chce.

6 1
možnosti
FL

"Nová rada ČT zvyšuje napětí, šikanuje zaměstnance televize a navrací ji tak do dob nechvalně proslulé totality." - Paní Jarošová se zřejmě nechala zmanipulovat pomatenými chvilkaři. Ono "napětí" vzniklo již kvůli tomu, že byli do rady jmenovaní "nesprávní" lidé.

Dnešní akce je důsledkem "náhlého" a "nezdůvodněného" odvolání dozorčí komise. Dnes členka dozorčí rady H. Lipovská onen důvod uvedla; čtenáři můžou posoudit jak moc odvolání Komise "ohrozilo demokracii":

https://luf7.webnode.cz/duvod-odvolani-dozorci-komise-v-ct/

11 4
možnosti
Foto

Členka dozorčí rady Lipovská je právě ten článek navracející televizi do socialistické doby: Všichni například víme, kdo je jejím táhlem a Bobovizi zkrátka nechceme. Chvilkařů si nesmírně vážím, udržují v zemi jako jedni z mála ideály 17. listopadu a hlásí se k demokratickým principům. Nejsou to žádní pionýři ani vítači Husáka. ;-)

2 16
možnosti

M37a60r85t68i76n 16Š21u56l22c

18. 11. 2020 0:46

No, nazvěme to pravým jménem. Já bych to nenazval podporou ČT ale zase snahou "zprivatizovat" si ČT určitou částí politického spektra. Podobně jako kdysi tou "spacákovou okupací".

ČT rozhodně nelze podezřívat, že jde vládě na ruku. Dokonce ani politické strany tam nemají rovný přístup. ČT jde přece na ruku jen té části, která se sama prohlásila za "demokratickou opozici". O ostatních spíše jen informuje, a to s tradičně pejorativním vyzněním.

Prostě tohle je parta, která by chtěla ČT jenom pro sebe ..i když ji ve skutečnosti již dávno má (i když pod falešnou fasádou "korektnosti").

26 2
možnosti
Foto

ČT opakuji pana Němce, je jedním z ostrovů nezávislé žurnalistiky v téhle zemi a byly by pro český národ velká škoda, kdyby podlehla nějaké provýchodní propagandě. Takových "médií" tu máme spoustu a všechny tyto placené "reklamy"ignorují skutečné dění v zemi a mění realitu. Patříme na Západ a kremloboti patří totalitní minulosti.

2 13
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 12,19
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články